Kinek ajánlott a thai masszázs?

Mindenkinek, életkortól és nemtől függetlenül. Álló- vagy ülőmunkát végzőknek, mozgásszervi – hát-, derék- és nyakfájdalmak, porckorongsérv, gerincferdülés, ízületi panaszok -, keringési – magas vagy alacsony vérnyomás, gyakori fejfájás, migrén – és pszichés – vegetatív és pszichoszomatikus panaszok – problémákkal küzdőknek szinte kötelező, de érdemes legalább havonta egyszer betegségmegelőző, életminőség-javító célzattal is igénybe venni. 

Milyen ruhát viseljek thai masszázs alkalomkor?

Természetesen bármilyen ruhában érkezhet a szalonunkba. Tradicionális thai masszázs választása esetén kényelmes felső- és alsó masszázsruhát kap masszőreinktől.

Az aroma olajos masszázs ideje alatt csak törölköző van a testen.

A masszázs ideje alatt minden ékszert le kell venni, mert az balesetveszélyes. A masszázs előtt és után igénye szerint zuhanyozhat teljesen különálló zuhanyzónkban.

 Lehet-e speciális kérésem a masszázs iránya vonatkozásában?

A masszázs egy tudományosan alátámasztott, évezredek alatt kifinomított eljárás és sorrendiség szerint történik, de – amennyiben ezt igényli – a masszőrnek a figyelmét felhívhatja olyan érzékeny, vagy többlet-masszírozást igénylő pontjaira, amelyről úgy érzi, hogy azzal a masszőrnek külön is foglalkoznia, vagy hanyagolnia kell. Természetesen a masszőr az Ön kérését figyelembe fogja venni és a kezelést ennek figyelembe vételével fogja végezni.

 Mikor nem ajánlott a Thai Masszázs?

A masszázs bármelyik válfaját bárki számára ajánljuk 14 éves kor felett. Gyermekek részére is ugyanakkor jót tehet a masszázs, de csak korlátozott ideig (max. 30 percig). Vannak ugyanakkor olyan betegségek, vagy egészségi állapotok, amikor ezt a masszázst nem javasoljuk.

A legfontosabbak ezek közül az alábbi állapotok, betegségek:

lázas állapot; akut reumatikus és egyéb gyulladásos megbetegedések esetén (pl. torokgyulladás, fogfájás, mandulagyulladás); menstruáció alatt, az első 3 napban főként; súlyos cukorbetegség; veseelégtelenség; peace maker esetén; műtétek után minimum 6 hét várakozási idő szükséges (illetve orvossal való konzultáció); súlyos szívelégtelenség; bőrgyógyászati problémák, rendellenességek; csontritkulás; magas vérnyomás; művégtagok, protézisek; súlyosabb fokú visszértágulat; Heveny gyulladás a visszerekben (leszakadhat egy darab -embólia); Gombás láb, mivel a masszázs során szétterjedhet a fertőzés; Orbáncos láb, égés, lábszárfekély, üszkösödés vagy nyílt seb, törés; Mérgezések, akut rosszullétek (gyors, gyakran intenzív ellátást igényel); daganatos megbetegedések; Fertőző betegség; Olyan betegségek, amelyek orvosi beavatkozást igényelnek; Veszélyeztetett terhesség; Alkoholos, drogos állapot

Mindazonáltal javasoljuk, hogy kétség esetén konzultáljon kezelőorvosával a thai masszázs alkalmazhatóságáról.

Be kell-e jelentkezni thai masszázsra?

 Érdemes bejelentkezni thai masszázsra az “elérhetőség” menüpontban található telefonszámon, hogy biztos Ön legyen a következő; ne kelljen várnia.

Bejelentkezés esetén kérjük érkezzen időben, mert a soron következő vendégekre való tekintettel az időpontot maximum 15 percig tudjuk tartani.

Abban az esetben ha nem érne a szalonba időben, vagy az előre foglalt időpont előre láthatólag nem alkalmas, lemondaná az időpontot kérjük szépen jelezze nekünk telefonon; bármelyik szabad időpontba készségesen átregisztráljuk.

Lehetőség van kényelmesen, gyorsan időpontot foglalni honlapunkon :

Időpont foglalás 

Lehet-e fizetni bankkártyával?

igen, a következő bankártyák használatára vanlehetőség:

bankkártya elfogadóhely - Smile Thai Masszazsszalon Budapest

Lehet-e fizetni Szép Kártyával?

igen, lehetséges a fizetés Szép kártyával. Mindhárom Szép Kártyát elfogadjuk; OTP, K&H,és MKB Szép Kártyákat. Kizárólag a “szabadidő” zsebből.

Szép kártya elfogadóhely -Smile Thai Masszázsszalon Budapest